Thiëtuie en Thiëtuiterinnekes…

Thiëtuie en Thiëtuiterinnekes,

Wij willen jullie via deze weg laten weten dat door de aanhoudende maatregels, maar vooral geleid door het gezonde verstand, het voor ons wederom onmogelijk wordt om op een verantwoorde manier komend seizoen een carnaval te organiseren.

De Lommse carnaval is een feest voor jong en oud, waar iedereen deel van uit kan en mag maken. Waar iedereen mee kan doen in de polonaise, de hoogheden door de zaal hossen, de dansgarde over de grote bühne danst en springt en waar groot tot klein op de boxen in de zaal staat. In een tijd waarin we verdere verspreiding van het virus tegen moeten gaan, staat dit haaks op de manier hoe we in Lomm carnaval vieren.

De organisatie voor komend seizoen is al in volle gang, waar onze nieuwe hoogheden al staan te trappelen om voorop te gaan en de dansgarde weer een geweldige garde- en showdans voorbereid heeft. De vraag rijst of er komend carnavalsseizoen wel echt volop genoten kan worden. Dat heeft ons doen beslissen om komend seizoen geen nieuwe hoogheden uit te roepen, in de wetenschap dat zij wellicht niet volop kunnen genieten van hun prinsschap.

Wij willen hierbij de mogelijk grijpen om iedereen te bedanken die zich op welke manier dan ook ingezet heeft in het organiseren voor de komende activiteiten. Het organiseren van onze carnavalsactiviteiten begint bij de inzet van al onze vrijwilligers. Van onze dansgarde en haar trainsters, die wekelijks trainen op hun show- en gardedans, tot de commissieleden die op de achtergrond veelal actief zijn. Bedankt!

Dit betekend niet dat wij stil blijven zitten. Wij gaan kijken naar een mogelijkheid om activiteiten te organiseren op een later moment, denk hierbij aan ons jubileumfeest. Meer informatie volgt!

Let goed op elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

C.V. de Thiëtuite